Skip to content

Muutoksia konserttiaikatauluihin

Facebook
Twitter
WhatsApp
Tampere Jazz Ohjelma - kuvassa Timo Lassy

Tampere Jazz Happeningin konserttiaikatauluihin on tehty muutoksia ravintoloiden uusien aukiolorajoitusten vuoksi. Myöhäisillan Timo Lassy Bandin ja Gourmetin konsertit siirtyvät muiden tilaisuuksien yhteyteen, ja Pakkahuoneen iltakonserttien aikatauluja tiivistetään niin, että ohjelma loppuu klo 22.30:een mennessä.

Timo Lassy Bandin perjantain myöhäisillalle kaavailtu esiintyminen siirtyy Pakkahuoneen sunnuntain iltapäiväkonsertin yhteyteen. Tilaisuuden aikataulu pysyy muuten ennallaan (klo 15.00 Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä, klo 17.00 Mortality), mutta lopuksi nähdään vielä Timo Lassy Band alkaen klo 18.30. Alun perin lauantain myöhäisiltaan sijoitettu Gourmet on puolestaan löytänyt uuden paikan Telakan lauantain tilaisuudesta, joka aikataulu on nyt seuraava: klo 18.00 Gourmet, klo 19.45 Mikko Pettinen Why Not, klo 21.30 MMQ. Lisäksi Pakkahuoneen iltakonserttien viimeisten esiintyjien, perjantaina Jukka Gustavson Prognosis ja lauantaina Antti Lötjönen Quintet East, esiintymistä aikaistetaan puolella tunnilla, eli uusi aloitusaika on klo 21.30.

Näillä muutoksilla Tampere Jazz Happening kykenee yhä toteuttamaan kaikki konsertit, jotka ohjelmassa alun perinkin oli. Niihin asiakkaisiin, jotka ovat jo ehtineet ostaa muutosten myötä poistuneen lipputuotteen, ollaan Tiketin kautta yhteydessä henkilökohtaisesti.

Sosiaali- ja terveysministeriön antaman asetuksen mukaan ravintoloiden on 11.10. lähtien suljettava ovensa viimeistään klo 23.00.

Katso ohjelma täältä.

2023 Artisteja

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon lipputilanteesta, majoitustarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin viisi kertaa vuodessa, ja voit perua sen milloin tahansa.