Ghost Note
2018
The Art Ensemble of Chicago
2018
Jojo Meyer Nerve
2017
David Murray Infinity Quartet
2015
Ilmiliekki Quartet, Verneri Pohjola
2004

Tampere Jazz Happening

Tampere Jazz Happening kokoaa yhteen nykyjazzin kuumimmat nimet niin kotimaasta kuin kansainväliseltä kentältäkin. Happening järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1982 ja on ollut siitä lähtien vuosittain osa tamperelaista tapahtumakirjoa. Vuodesta 1990 alkaen festivaalia on tuottanut Tampereen Musiikkijuhlat, joka on osa Tampereen kaupungin kulttuuripalveluita.

Tapahtumapaikat

Tullikamarin Pakkahuone / Klubi
Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere

Sisäänkäynti Pakkahuoneelle rautatieaseman eli Pakkahuoneenaukion puolelta.

Telakka
Tullikamarin aukio 3
33100 Tampere

Tapahtumapaikoilla ikäraja 18 vuotta.
Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita Pakkahuoneen konsertteihin huoltajan seurassa.

Saavuthan hyvissä ajoin etenkin Telakan konsertteihin, jos toivot saavasi istumapaikan. Myös Telakan 2. kerros on festivaalin aikana yleisön käytössä. Ensimmäisen kerroksen konsertteja voi seurata täällä valkokankaan kautta!

Liikenneyhteydet

Lentoliikenne
Tampere-Pirkkalan lentokentältä pääsee Tampereen keskustaan Tampereen joukkoliikenteen bussilla numero 1A. Bussiaikataulut Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle voit tarkistaa täältä.

Pysäköinti
Festivaalin tapahtumapaikkoja lähimpänä sijaitsevat pysäköintimahdollisuudet ovat P-Tullintori ja P-Hämppi.
Tullikamarin aukiolle pysäköinti kielletty.

Linja-autoliikenne
Aikataulut Matkahuollon ja Onnibussin sivuilla.

Junaliikenne
Aikataulu VR:n sivulla.

Linja-autoasemalta matkaa festivaalin tapahtumapaikoille on noin kilometri. Rautatieasema sijaitsee aivan tapahtumapaikkojen vieressä.

Sisäinen liikenne
Tampereen joukkoliikenteen bussit kuljettavat nopeasti ja vaivatta hieman kaukaisemmastakin majapaikasta festivaalihumuun. Tullikamarin aukion lähimmät bussipysäkit ovat Itsenäisyydenkadulla, Rautatieasemalla ja Yliopistonkadulla. Paikallisliikenteen reittioppaan löydät täältä.

Tampereen Aluetaksin numero on +358 (0)100 4131.

Hyvä tietää

Majoitus

Majoitustarjous Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa 1.–3.11.2019:

1hh 140 €/huone/vrk, 2hh 160 €/huone/vrk

Varauskoodi BJAZZ19 (voimassa 4.10.2019 asti).Huonevarauksen voi tehdä osoitteessa www.sokoshotels.fi, s-postitse sokos.hotels@sok.fi tai puhelimitse 020 1234 600 (ma–pe klo 8–20).

Majoitustarjous Hotel Citi Innissä 1.–3.11.2019:

1hh econ single 65 €/huone/yö, 1hh standard single 75 €/huone/vrk, 2hh standard twin 85 €/huone/vrk

Varaukset s-postitse info@citiinn.fi tai puhelimitse 010 666 2114. Mainitse varauksen yhteydessä Jazz Happening Tapahtuma. Varaukset saatavuuden mukaan.

Esteettömyys

Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Inva-wc on käytössä Pakkahuoneen alakerrassa (kulku hissillä) sekä Klubilla. Telakan wc:t sijaitsevat toisessa kerroksessa, ei hissiä. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät konsertteihin työnantajansa mukana maksutta. Katso Tullikamarin tarkemmat esteettömyystiedot.

Vapaaehtoiset

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä festivaalilla, ota yhteys: music@tampere.fi. Vapaaehtoistyöntekijöiltä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta sitoutua sovittuihin työvuoroihin.

Työtehtäviä on seuraavissa tiimeissä: asiakaspalvelu, artistiopastus, backstage-järjestelyt, keittiötiimi, kuljetustiimi, rakennus-, roudaus- & purkutiimi, talkoolaisten palvelupiste, kävijäkyselyn järjestelyt sekä juliste- ja esitejakelu.

Kiitos!

Taiteen edistämiskeskus
Musiikinedistämissäätiö MES
Ulkoministeriö
Yleisradio
Visit Tampere
Suomen Jazzliitto
AJC – Association Jazzé Croisé
Jazz Migration
Jazz Connective
Music Finland
Tullikamari
Ravintola Telakka
Lapland Hotels
Sokos Hotels