Skip to content

Vastuullisuus

strategia_2030

Strategia 2030

Tampereen Musiikkijuhlat on osa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikköä. Toimintatapamme pohjautuvat Tampereen strategia 2030:een, jossa linjataan seuraavasti: ”Kannamme vastuuta hyvinvoinnista ja ympäristöstä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Edistämme toiminnallamme yhdenvertaisuutta ja turvallisuutta.” Tälle sivulle olemme koonneet tietoa käytännön vastuullisuustoimenpiteistä, joita Tampereen Musiikkijuhlat toteuttaa päivittäisessä toiminnassaan.

Mitä teemme?

Sosiaalinen ja taloudellinen vastuu

Ympäristö- ja ilmastovastuu

Jos sinulla on huomioita tai ideoita toimista, jotka eivät ole vielä käytössämme mutta jotka olisi mahdollista toteuttaa, voit ehdottaa niitä sähköpostitse osoitteeseen music@tampere.fi. Konkreettisiin toimiin johtavien vinkkien antajat palkitaan!

Sateenkaarimerkki / we speak gay

Olemme osa sateenkaariystävällistä We Speak Gay -yhteisöä. Olemme sitoutuneet kohtelemaan kaikkia artistejamme, työntekijöitämme ja asiakkaitamme kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti sukupuoleen, rotuun, ihonväriin, ikään, kansalaisuuteen, uskontoon, kulttuuriin tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. We Speak Gay -yhteisön tavoitteena on rakentaa Suomesta entistä empaattisempi ja osallistavampi, maailman sateenkaariystävällisin matkailumaa.

KUVAT: LAURA VANZO

Kaikukortti

Olemme osa Kaikukortti-verkostoa, jonka tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Lue Kaikukortin käyttöohjeet liput-sivulta.