Skip to content

Ohjelmalisäys: Habib Koité perjantain myöhäisiltaan

Facebook
Twitter
WhatsApp

Vapautuneiden koronarajoitusten myötä Tampere Jazz Happening täydentää juhlavuoden tarjontaansa myöhäisillan konserttitilaisuudella perjantaina 5.11.2021, jolloin Klubin lavalle nousee malilainen laulaja-kitaristi Habib Koité yhtyeineen.

Perinteisten tarinankertojien sukuun syntynyt ja Malin Bamakon kansallisessa taideakatemiassa opiskellut Habib Koité on täydentänyt mielikuvia malilaisesta musiikista ja sen monimuotoisuudesta. Noin kahdenkymmenen miljoonan asukkaan Mali ei ole yhden, kahden tai edes kolmen musiikin maa.

Akustisen kitaran pääsoittimekseen valinnut ja kuusi studioalbumia tehnyt Koité kutsuu itselleen ominaista tyyliä nimellä danssa-doso ja on maininnut yhdeksi länsimaiseksi innoittajakseen jo edesmenneen J. J. Calen.

Ensimmäistä kertaa Suomessa sitten vuoden 2014 konsertoiva Koité esiintyy Klubilla klo 01.00 perjantain ja lauantain välisenä yönä. Liput (25/20 €) myy ennakkoon Tiketti.

2023 Artisteja

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon lipputilanteesta, majoitustarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin viisi kertaa vuodessa, ja voit perua sen milloin tahansa.