Skip to content

TJH järjestetään kotimaisella kattauksella

Facebook
Twitter
WhatsApp
Piano

Tampere Jazz Happening järjestetään näillä näkymin alkuperäisen suunnitelman mukaisena ajankohtana 29.10.−1.11.2020. Festivaalin teemana on Made in Finland, eli ensimmäistä kertaa kaikki esiintyjät saapuvat kotimaamme rajojen sisältä. Ohjelma julkaistaan 1.10., jolloin alkaa myös ennakkolippujen myynti. Torstain Spotlight on Tampere -avajaiskonserttiin, joka siirtyy Klubilta Pakkahuoneelle, sekä sunnuntain päätöskonserttiin Telakalla on tuttuun tapaan vapaa pääsy.

Konserttitilaisuuksiin tulee covid-19-epidemian vuoksi joitain uudistuksia, joilla pyritään minimoimaan viruksen tartuntariskiä. Konserttipaikoille saapumisen sujuvoittamiseksi lippuja myydään tänä vuonna ainoastaan ennakkoon Tiketistä. Konserttisalien yleisökapasiteettia on pienennetty, ja niin Pakkahuoneella kuin Telakallakin yleisön ja esiintyjien välisiin turvaväleihin sekä artistitilojen väljyyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Avajaiskonsertin lisäksi myös myöhäisillan konsertit siirtyvät Klubilta Pakkahuoneen tilavampaan ympäristöön.

2023 Artisteja

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon lipputilanteesta, majoitustarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin viisi kertaa vuodessa, ja voit perua sen milloin tahansa.