Skip to content

Tampere Jazz Happening Warm Up – Teemu Viinikainen G Livelabissa Tampereella

Facebook
Twitter
WhatsApp
Kuvassa Teemu Viinikainen istuu, taustalla harmaa lautaseinä.

Hiljaisuus… ja äänen synty

G Livelab Tampere 20.10.2022 klo 19.

Liput: 25 €. Liput voi ostaa G Livelabin kotisivulta.

Soolokeikka ja sen jälkeen nähtävä dokumenttielokuva juhlistavat Teemu Viinikaisen ensimmäisen soolokitara-albumin julkaisua. Levyn teemana on hiljaisuus, ja sitä kunnioittaen esitetään myös dokumentti ”Hiljaisuus… ja äänen synty”, jossa seurataan Viinikaiselle viimeistä piirtoa myöden hänen toiveidensa mukaan rakennetun kitaran valmistumista aina sen luovutushetkeen saakka. Dokumentissa kuullaan Viinikaisen ja näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin välisiä keskusteluita äänen synnyn mysteeristä. 

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

2023 Artisteja

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon lipputilanteesta, majoitustarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin viisi kertaa vuodessa, ja voit perua sen milloin tahansa.