Skip to content
three-days-of-forest
three-dyas-of-forest-extra
three-dyas-of-forest-extra2
three-dyas-of-forest-extra3

Three Days of Forest (FR)

Winner of the Jazz Migration Contest 2018!

Winner of the Jazz Migration Contest 2018!

SPOTLIGHT ON FRANCE

Ranskalaisen jazzin torstaisen teemaillan toinen yhtye, trio Three Days of Forest on Tampereelle tullessaan useimmille väistämättä arvoitus, sillä se ei ole julkaissut vielä yhtään levyä. Mutta Three Days of Forest voi olla myös hätkähdyttävän miellyttävä yllättäjä, mikäli sen edellä kiirivistä ylisanoista ja netin muutamista ääninäytteistä mitään pystyy päättelemään. Korkeakoulutettujen muusikkojen perustama trio on instrumentaatioltaan melko poikkeuksellinen – alttoviulisti, rumpali ja laulaja-lausuja – eivätkä sen oman musiikin sytykkeetkään ole jokapäiväisiä.

Runsaan vuoden esiintynyt Three Days of Forest muokkaa omintakeisiksi lauluikseen kahden arvostetulla Pulitzerilla palkitun afroamerikkalaisen runoilijan, Gwendolyn Brooksin ja Rita Doven tekstejä. Trio otti selityksen vaativan nimensä juuri jälkimmäisen runosta Three Days of Forest, a River, Free (1996), jonka ensimmäisen rivin mukaan ”koirilla ei ole mitään parempaa tekemistä kuin haukkua”. Mutta tämän runon minäkertoja ei ole mikään metsässä joen vartta huvikseen kävelevä joutilas retkeilijä, vaan jäljittäjiään pakeneva ja vapauttaan tavoitteleva orja.

This concert is being performed as part of the “Jazz Migration” series established by AJC to support the professional development of new jazz groups.

www.jazzmigration.com​

KUVA © Charlélie Marangé

KOKOONPANO

Angela Flahault – vocals
Séverine Morfin – viola
Florian Satche – drums

LINKIT

KATSO

KUUNTELE